Koprivshtitsa uitgesteld

Vol enthousiasme waren we vorig jaar begonnen met het toewerken naar onze tournee in Bulgarije in augustus 2020. Na de werving van projectleden stonden we voltallig in de startblokken om naar het festival in Koprivshtitsa te gaan. Helaas werden wij in maart getroffen door de Covid-19 maatregelen zodat we ‘on hold’ stonden. In april zijn we daarom gestart met online Zoom-zang sessies zodat we toch konden oefenen en individueel werken met onze dirigent Svetla Anastasova. 

Maar we geven niet op

Na de zomerstop  zijn we weer begonnen met samen fysiek repeteren. We houden ons hierbij aan de (aangescherpte) richtlijnen van de RIVM. Dit doen we in een ruime dansschool met goede ventilatie. 

We genieten ervan en hebben weer de spirit om toe te werken naar ons Nieuwjaarsconcert dat staat gepland op 10 januari 2021. Hierin brengen we nieuwe liederen met authentieke Bulgaarse polyfonie ten gehore.

Natuurlijk hopen wij (en vele anderen) dat het Festival Koprivshtitsa in Bulgarije in 2021 wél kan doorgaan, hetgeen op de planning staat. Dan kunnen we alsnog onze plannen voor het meedoen met deze hele bijzondere gebeurtenis, tóch door laten gaan.

Houdt alstublieft onze website in de gaten. We blijven u op de hoogte houden. 

Op een mooi nieuw zangseizoen!

Foto Koprivshtitsa 2010