Chubritsa zoekt nieuwe leden

Chubritsa breidt uit!

Ken je de Bulgaarse muziek en ben je daar ook zo door gegrepen? Of wil je de Bulgaarse muziek met zijn onregelmatige maatsoorten en mooie harmonieën goed leren kennen?

Dan is Chubritsa zeker iets voor jou.

We willen ons ensemble in voorbereiding op een nieuwe voorstelling – die we met een kleine, maar passende mise-en-scene zullen doen – uitbreiden. We zoeken zangers en zangeressen met enige ervaring. Vrouwen van alle stemgroepen zijn welkom. Bij de mannen zijn tenoren het meest gewenst, maar er is ook nog plek voor een bariton en een bas.

Om ons ensemble toekomstbestendig te houden zoeken we zangers en zangeressen onder de 50 jaar. Natuurlijk maken we een uitzondering als je een bijzonder goede stem hebt of een andere kwaliteit die heel goed bij Chubritsa past (bijvoorbeeld als je een Bulgaars instrument bespeelt of veel ervaring met Bulgaarse zang hebt).

We repeteren eens in de 2 à 3 weken op zondag in Amsterdam. Tussendoor bereid je je voor aan de hand van midi-bestanden en fonetisch geschreven teksten met vertalingen.

Heb je interesse? Kom dan  gerust een keer kijken en meedoen. Om verder deel te nemen wordt je gevraagd een stemtest te doen in aanwezigheid van de dirigent en een bestuurslid.

Meld je aan bij info@chubritsa.nl of bel 06 10 247 049.